LietuviškaiEnglishderu
APIE RESTORANĄ | MENIU | TRADICIJOS | PASLAUGOS | ŠVENTĖMS | GALERIJA | AKCIJOS
 

Kas naujo restorane

Restoraną pamėgę lankytojai, girdami jo virtuvę ir aptarnavimo kultūrą, dažnai apgailestaudavo, kad "Yakatoje" trūksta vietų. Todėl buvo nuspręsta restorano patalpas išplėsti. Dabar lankytojams siūloma pasirinkti jaukias ir funkcionalias pirmojo arba antrojo aukšto patalpas. Padidinta pirmojo aukšto bendroji salė labai lengvai transformuojama į banketinę erdvę uždaram vakarui (70 asmenų). Antrajame aukšte puikiai įrengtose ir visa reikalinga demonstracine technika aprūpintose salėse - mažojoje banketinėje (15 asmenų) bei konferencijų (50 asmenų) - labai patogu organizuoti įvairius dalykinius susitikimus, pobūvius, seminarus ir konferencijas.

Restorano meniu po rekonstrukcijos papildytas pasaulyje pripažintais įvairių rūšių sušio suktinukais. Šio gardėsio mėgėjams "Yakatos" virtuvės šefas siūlo paragauti skanių "karštų" suktinukų "Tempura maki" bei šaltųjų "Yin yang maki", "Canada maki", "Philadelphia maki" ir kitų patiekalų.

Kasdienine sveika mityba besirūpinantiems lankytojams restorano šeimininkai siūlo gausų valgiaraštį, kuriame visi patiekalai pasižymi unikaliu natūralių produktų skoniu ir yra lengvai virškinami. Todėl papietavus "Yakatoje", galima lengvai sugrįžti į priešpietinį darbo ritmą - neapsunkus nuo nesuderintų produktų ar gremėzdiškų porcijų. Kasdien galima užsisakyti vieną iš kelių siūlomų verslo pietų variantų, pateiktų tradicinėse pietų Bento dėžutėse, ir patogiai suderinti dalykinį partnerių susitikimą su maža švente akiai ir skrandžiui.

"Yakata" pasiūlymai

Tiems, kuriems rūpi ne prisivalgyti iki soties, o prasmingai praleisti laiką, "Yakata" siūlo įsimintiną atrakciją - sušio gaminimą/degustaciją. Jos metu restorano svečiai, padedami paslaugių darbuotojų, išmoksta pasigaminti sušį, kurio skoniu mėgaujasi drauge, vertindami ką tik įgytus japoniško maisto ruošimo įgūdžius.

Besidominčius arbatos gėrimo ritualo subtilybėmis "Yakata" kviečia į specialiai šiai ceremonijai skirtą kambarėlį. Jame galima ne tik paskanauti pačių įvairiausių arbatos rūšių, bet ir pajusti šios japonų tradicijos dvasią, o taip pat daug sužinoti apie XV-XVI amžius siekiantį ritualą.

Jeigu norite nustebinti savo bendradarbius ar šeimos šventės dalyvius, pasinaudokite aukščiausios kokybės paslauga, kurią teikia "Yakata". Nusivylusių restorano organizuojamais pobūviais ir banketais (iki 80 asmenų) nėra. "Yakatos" darbuotojai organizuoja ir furšetus Jūsų pasirinktoje vietoje (iki 500 asmenų ir daugiau): paruošia patiekalus ir atveža juos į nurodytą vietą, japonišku stiliumi serviruoja vaišių stalą ir dekoruoja patalpą, papuošdami juos įstabiomis ikebanomis.

Mėgstantiems unikalaus skonio japoniškus patiekalus restorano maistas pagal išankstinį užsakymą yra pristatomas ir į namus arba biurą.

Jeigu ieškote išskirtinės vietos laisvalaikiui praleisti, taip pat užsukite į "Yakatą". Bet kurio sezono metu čia rasite jaukią aplinką ir skanų maistą. Savo dėmesiu Jus apgaubs padavėjai, kurie išmokys naudotis Japonijoje įprastais valgymo įrankiais - lazdelėmis, paaiškins, iš ko pagamintas ir kaip valgomas vienas ar kitas patiekalas. Kiekvieną apsilankiusį "Yakatoje" maloniai nustebins restorano darbuotojų gebėjimas bendrauti, supažindinti su japonų virtuvės ypatumais, nuoširdžiai pasirūpinti kiekvienu restorano svečiu. Net ir tautiškai nusiteikęs ar konservatyviu save vadinantis restorano lankytojas pasiduoda užburiančiai, šiltai atmosferai, kuri tvyro restorane. Atrodytų, jog viso nedidelio "Yakatos" kolektyvo vienintelis rūpestis yra garbingai atstovauti tekančios saulės šalyje klestinčiai tradicijai - būti neįkyriai maloniais ir paslaugiais, bendraujant su aplinkiniais.




* - privaloma užpildyti.
Vienkartinę 50% nuolaidą taikysime Jūsų sąskaitai, kuri negali viršyti 30 Lt. asda


Įdomu

Konbu (kombu) - jūros augalai plačiais lapais - laminarijos.

Daugiau


YAKATA